Seo Bilgileri – Banlanan Domain Ne Yapmak Gerekir?


Bir alan adı aldınız ve bu alan adının google’da banlı olduğu ortaya çıktı. Ne seo yapabiliyorsunuz ne adwords reklama çıkabiliyorsunuz yani komple banlı bir domain. İşte bu hataya düşmemek için yapmanız gereken onu kontrol etmektir. Bu kontrol işlemini http://onlinealley.com/seotools/googlebannedchecker/ bu adresten domainin google’dan banlı olup olmadığını yapabilirsiniz.
Peki, siteyi kontrol etmeden siteyi aldınız masraf yapıp sistemi kurdunuz. Sonradan domainin banlı olduğunu gördünüz. Ne yapmalıyız diye soracak olursanız. Ona da kısaca cevap verelim; tabiki bu kadar masraf yaptıktan sonra siteyi çöpe atacak değilsiniz. Siteyi yeniden değerlendirmeye göndermeniz gerekiyor. Büyük bir sorun olmaz ise sitenin banını kaldırırlar. Tek yapmanız ban kaldırma isteğini gönderip beklemeniz.

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


Etiketler: banlanan bilgileri domain Genel gerekir Seo Seo Konuları Webmaster Konuları yapmak

Yazar Hakkında - Barış Ertaş


Blogumuz İlk Yayınından Bu Güne , WebMaster Konuları, Scriptleri , Tüm Blogger Kullanıcılarına Ilaştırmak İçin Yayın Yapmış , Bu Süre İçinde Hiç Bir Şekilde Kar/Gelir Elde Etmemiş , Etmiyecektir..Lütfen Desteklerinizi Bizden Esirgemeyin..

Bizi Facebook ve Twitter Üzerinden De Takip Edebilirsiniz..

Seo Bilgileri – Banlanan Domain Ne Yapmak Gerekir? için “0 yorum” bulunmaktadır.